28 Şubat 2013 Perşembe

Saç Düzümleri

Saç Dü ümleri A eri dostlarımı ın sıklıkla uğradığı saç videoları sitemi de yer almaktadır. Günlük saç dü ümlerine ilgili linkten ulaşabilirsini . Ayrıca örgü saç dü ümlerini de sitemi de bulabilirsini . Gündəlik sadə saç dü ümünün yığılması qaydası.


Okul için saç dü ümleri, günlük saç dü ümleri, gundelik sac du umleri, buruq sac du umleri, okul sac du umleri, gelinlik sac du umleri, topu sac du umleri, sac du umleri videosu, sac du umlerinin videolari, sac du umler, cocuk sac du umleri, gelin sac du umleri, gunluk sac du umleri, sac du umleri gundelik, buruq sac du umleri, sac du umleri, gundelik sac du umu, sac du umleri buruq, sade sac du umleri, emo sac du umleri, gelin sac du umu, go el sac du umlerisac du umlari, 2013 gelin sac du umleri, 2013 gelinlik sac du umleri, 2013sac du umleri, buruq gelin sac du umleri, dalgali sac du umleri, dalgali sac du umu, dalqali sac du umleri, du sac du umleri, emo sac du umu



Saç Dü ümleri
http://www.sacvideolari.com/wp-content/uploads/2013/02/021.jpg

Dipten Saç Örgüsü Nasıl yapılır?

Dipten saç örgüsü Nasıl yapılır? Düğümlü ve sipten örgünün nasıl yapıldığını, dipten örgü modeli sayesinde saç bandı tar ını nasıl uygulayabileceğini videoda gösteriliyor. hem dipten örgü modeli, hem de saç bandı modeli arayanlar için öğretici bir saç modeli örneği.



Dipten Saç Örgüsü Nasıl yapılır?
http://www.sacvideolari.com/wp-content/uploads/2013/02/019.jpg

Dipten Saç Örgüsü Nasıl yapılır?

Dipten saç örgüsü Nasıl yapılır? Düğümlü ve sipten örgünün nasıl yapıldığını, dipten örgü modeli sayesinde saç bandı tarzını nasıl uygulayabileceğiniz videoda gösteriliyor. hem dipten örgü modeli, hem de saç bandı modeli arayanlar için öğretici bir saç modeli örneği.


Dipten Saç Örgüsü Nasıl yapılır?

19 Şubat 2013 Salı

Altın Saç Rengi

Altın saç rengi son dönemlerde popüler olan, sıklıkla uygulandığını gördüğümüz bir saç rengi. saç renkleri arasında çıkışta olan altın saç rengi ile ilgili bir fikriniz olsun ve altın saç rengi bende nasıl durur, bana yakışır mı diye soruyorsanız, altın saç rengi örneklerini videodan izleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Yeni saç renginiz hayırlı olsun :)


Altın Saç Rengi

Saç Renkleri

Saç Renkleri seçmesi zor ancak değişiklik arayanlar için uygun renkler mevcut. Saçınızda değişiklik, kendinizde değişiklik ve yaşamınızda yeni bir başlangıç anlamına da gelebilir. Hayatın rutin gidişatından sıkılanlar için de saç renginde yapılacak bir değişiklik, saçınıza renk kattığı gibi aynı şekilde yaşama da renk katabilir. Peki saç renkleri çok sayıda mevcut. piyasada satılan pek çok saç rengi var. hangi saç rengini seçmeliyiz? en güzel saç renkleri neler, bana uygun saç rengini nasıl bulurum gibi sorular mutlaka herkesin aklına geliyordur. Öncelikle siz kendinizde değişiklik yaratmak istiyorsanız saç rengini en çok beğendiğiniz renge uygun olarak seçin. Böylece kendi saçınıza baktıkça kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Video’da bazı kişilere marjinal gelebilecek türde saç şekilleri ve renkleri var. Saç renginizi seçerken (eğer kendinizden emin değilseniz) pişman olacağınız derecede uçuk renklerden kaçınmanız yararınıza olacaktır :)


Saç Renkleri

Erkek Saç Modelleri

Erkek saç modelleri konusunda herhangi bir video bulunmayan web sitemizde en azından 2013 erkek saç modellerinin bulunmasını istedik. işte en modern çekici, kısa uzun orta saçlara uygun erkek saç modeli örnekleri. İzlenimlerin ve beğenilerin artması halinde devamı ve yapılış videolarını da sitemize ekleyebiliriz. Erkekler için saç modellerinin bazı örneklerine sayfadaki videodan ulaşabilirsiniz. Erkek saç şekilleri, erkek saç kesimi, saç kesim modelleri.


Erkek Saç Modelleri

18 Şubat 2013 Pazartesi

Güzel Saç Modelleri

Güzel Saç Modelleri videosunda, saçlarında değişiklik isteyenlerin başvurabileceği çok güzel saç modeli örneklerinin yapılışı video ile gösteriliyor. En güzel saç modeli örneklerinin yer aldığı videoyu sayfadan izleyebilir ve nasıl yapıldığını kolayca öğrenebilirsiniz. Farklı, şirin, hoş, ilginç saç modelleri arayanların oldukça işine yarayabilecek bir saç modeli videosu.


Güzel Saç Modelleri

Yıldız Saç Modeli (Yıldız şeklinde örgü modeli)

Yıldız saç modelini, saçlarında değişiklik isteyen çocuklarınıza kolayca uygulayabilirsiniz. 6 yaş- 7 yaş- 8 yaş- 9 yaş ve 10 yaşlarındaki çocukların saçlarında bu yaşlara uygun olan bu yıldız saç modelini uygulayabilirsiniz. Yıldız şeklinde örgüden oluşan bu modeli çocuklarınızın saçlarında yıldız şeklinde nasıl kolayca örerek uygulayabileceğiniz gösteriliyor.


Yıldız Saç Modeli (Yıldız şeklinde örgü modeli)

13 Şubat 2013 Çarşamba

Jessica Alba Saç Modeli

Jessica Alba Saç Modeli konusunda açılmış olan bu sayfamızda Jessica Alba Saç Modelleri konusundan ilham alınarak tasarlanmış bir saç modeli videosu yer alıyor. Jessica Alba tarzında saç modelinin nasıl hazırlanabileceğiniz bu videoda izleyip öğrenebilir ve kolay bir şekilde kendinizde uygulayabilirsiniz.


Jessica Alba Saç Modeli
http://www.sacvideolari.com/wp-content/uploads/2012/11/030.jpg

11 Şubat 2013 Pazartesi

Düğümlü Saç Modeli

Acil durumlarda, 3 dakika içinde yapabileceğiniz bir “Düğümlü saç modeli” videosu yer alıyor. Saçınıza düğüm atarak yapılan bu ilginç örgü modelinin nasıl yapıldığını videoya bakarak öğrenebilir ve kolay bir şekilde kendinizde uygulayabilirsiniz. Dağınık saç toplama şeklini alan bu saç modeli bir yere hazırlanırken çok az bir zamanınız kaldığında, saçınızı toplamak için size oldukça yardımcı olacaktır. Düğümlü saç nasıl yapılır? diye soruyorsanız, beğenilerinizin arasında bulunması gereken bir model :)


Düğümlü Saç Modeli

8 Şubat 2013 Cuma

Saçın Önünü Kıvırmak

Saçın önünü kıvırmak, maşayla (saç düzleştirici) saçın önünü kıvırma yani kahkülünüzü kıvrımlı bir hale getirip yana doğru dalgalı olarak durmasını istiyorsanız bu sayfadaki video ile bunun nasıl yapılabileceğini öğrenebilirsiniz. Bu videoda Ön kısımdaki saçların, saç düzleştiricisi ile nasıl kıvrımlı hale getirildiği gösteriliyor. Resimlere göre daha etkili bir öğrenme tekniği olan videolu ve izleyerek, bu saç modelini çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Saç önü nasıl kıvrılır diye soruyorsanız yanıtı bu sayfada.


Saçın Önünü Kıvırmak

Gelin Saç Modelleri

En güzel gelin saç modelinin hangisi olacağına karar veremiyorsanız, önünüze gelen hiç bir gelin saçını beğenmiyorsanız bu video size göre. Dünyanın her tarafından seçilmiş en güzel saç modelleri ile size uygun gelin başı modelini bulabilir ve düğününüze o düğün saç modeliyle çıkabilirsiniz. videoyu durdurarak resmini çekebilir ve kuaförünüze gösterip uygulatabilirsiniz. Kısa saç, orta saç ve uzun saç için uygun gelin saçı modelleri de bu video içerisinde yer alıyor. Gelinler için saç modelleri bu videoda!


Gelin Saç Modelleri

Uzun ve Orta Saç için Balo Saç Modeli

Uzun ve orta saça sahip olup mezuniyet balosu, düğün, vb. özel gecelere giderken yapılacak saç modelleri arıyorsanız bu videodaki üç farklı saç modelinden birini uygulayabilirsiniz. Bu saç modellerini uzun elbiselere uygun saç modelleri olarak da düşünebilirsiniz. Bu 3 kolay saç modelini öğrenip, mezuniyet balosuna, düğüne veya özel geceye giderken kendi kendinize ve hızlıca yapabilir, geceye çok çabuk hazırlanabilirsiniz.


Uzun ve Orta Saç için Balo Saç Modeli

7 Şubat 2013 Perşembe

Deniz Kızı Örgü Modeli (Balıksırtı Saç Modeli)

Deniz Kızı Örgü modeli ile, balıksırtı saç modeline sahip olmak çok kolay. Denizkızı tarzında bir balıksırtı saç modelinin nasıl kolayca uygulanabileceği videoda gösteriliyor. Videoyu izleyerek siz de bu modelin nasıl yapıldığını öğrenebilir ve kendinizde kolayca uygulayabilirsiniz. Fransız örgü modeli olarak da geçen bu saç modelini Deniz Kızı Kuyruğu (Kuyruk) modeli olarak da arayan arkadaşlarımız var.


Deniz Kızı Örgü Modeli (Balıksırtı Saç Modeli)
http://www.sacvideolari.com/wp-content/uploads/2012/11/maxresdefault4-1024x576.jpg

Taylor Swift Saç Modeli

Taylor Swift Saç Modeli “Taylor Alison Swift” veya bilinen adıyla “Taylor Swift” Hayranları saç modelinin nasıl yapıldığını da merak ediyor. Bu videoda Taylor Swift tarzı saçlara nasıl sahip olabileceğiniz gösteriliyor.


Taylor Swift Saç Modeli

6 Şubat 2013 Çarşamba

İlginç Saç Modelleri

İlginç Saç Modelleri arayanlara özel, farklı, değişik ve ilginç saç modelleri, takılar ve saç aksesuarları ile süslenen en güzel ilginç saç modellerini bu videoda görebilirsiniz.


İlginç Saç Modelleri

Kalpli Saç Modeli (Kalp Şeklinde Çocuk Saç Örgüsü)

Kalpli Saç Modeli (Kalp Şeklinde Saç Örgüsü) Özellikle çocukların oldukça hoşuna gidebilecek, genç yaşlara özel bir saç örgü modeli. Üçlü Kalp Saç Modeli isimli bu saç örgüsünün yapılışını izleyerek öğrenebilir ve kolayca uygulayabilirsiniz.


Kalpli Saç Modeli (Kalp Şeklinde Çocuk Saç Örgüsü)