21 Kasım 2014 Cuma

Uzun Saçlara Kolay Maşa Uygulama

 


 


 


1


 


Saçlarınız oldukça uzun ve bu uzun saçlara maşa uygulayarak dalgalı bir saç modeli elde etmek çok zahmetli mi geliyor? Sizin için bir fikrimiz var, saçlarınıza daha kısa sürede maşa uygulayabilirsiniz.


 


 


 


 


2


Saçlarınızı bir lastik yardımıyla başınızın en tepesinden toplayın. Eğer saçlarınız katlı kesimse tepede toplayamadığınız ensenize ya da başınızın yan taraflarına dökülen saçlarınızı ayrıca toplamaya uğraşmayın bırakın onlar kalsın.


 


 


 


 


3


Tepede topladığınız saçlarınızı kısım kısım alarak maşa yardımı ile kıvırmaya başlayabilirsiniz. Ensenize ya da başınızın yan taraflarına dökülen saçlar olursa kıvırmaya önce bunlardan başlamanız daha kolay olacaktır.


 


 


 


 


4


 


 


Tepenizde topladığınız ve saç maşasıyla kıvırdığınız saçlarınızı açmadan önce saç spreyiyle dalgaları sabitleştirin. Bu şekilde dalgalı saçlarınızı daha uzun süre kullanabilirsiniz.


 


 


 


5


Saç modeliniz hazır! Artık bu güzel dalgalı saçla topuz ya da başka bir model mi yaparsınız yoksa saçlarınızın dalgalı havasıyla bütün gün havanızı mı atarsınız orası size kalmış ;)



Aşağıdaki linkten videoyu izleyebilirsiniz;
Uzun Saçlara Kolay Maşa Uygulama
http://www.sacvideolari.com/wp-content/uploads/2014/11/5.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder